Overslaan naar content

SENIOR DIRECTOR CREATIVE HAIR ARTISTS?

Wij noemen ze gewoon goeie kappers.

OVER BRAINWASH KAPPERS

De eerste BrainWash salon opende haar deuren begin 2006. Daarmee bestaat deze formule in 2023 dus al 17 jaar! Met 175 salons door het hele land is BrainWash de grootste kappersketen in Nederland. BrainWash is een unieke kappersformule en levert goede kwaliteit voor een mooie prijs.

Bij BrainWash vind je als klant gemak, wanneer je wilt, waar je wilt. Eerlijke prijzen zonder verrassingen, met aantrekkelijke all-in pakketten. Een sterke prijs-kwaliteit verhouding met service gefocust op de essentie. Door gekwalificeerde kappers die zijn opgeleid door vakexperts. En in een welkome, informele en toegankelijke omgeving, met een goed advies zonder poespas.

WIE ZIJN WIJ?

wij zijn:

Duidelijk - We hebben een hekel aan kleine lettertjes en vage taal. We vertellen je duidelijk wat je welen niet van ons kan verwachten en gebruiken daarvoor geen woord te veel. Zelfverzekerd - We weten waar we goed in zijn, daar doen we niet vals bescheiden over. We zijn trots en zelfverzekerd, zonder arrogant te worden.

Optimistisch - Serieuze dingen zijn er al genoeg. Laten we lachen en niet zo moeilijk doen. Al zijn we ook niet overdreven vrolijk. Dat vinden we nep.

Direct - We spreken je aan alsof we je al jaren kennen, want vaak is dat ook zo. Omdat we zo’n goede band hebben, durven we lekker direct te zijn en draaien we nergens omheen.

Modern - We zijn altijd mee met de nieuwste ontwikkelingen, of het nou op kapsels of op technologie aankomt. Ouderwetse woorden gebruiken we niet, maar we gaan ook niet geforceerd hip doen.